Middels deze website menen wij uw belangstelling te wekken om in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever uw mogelijke bouwplannen te realiseren. Onze opdrachtengevers zijn van allerlei pluimage,

particulieren: nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderkeldering en zo u wilt, een loop-ophaalbrug naar uw villa, een zwembad in een van uw bijgebouwen etc. U zegt het maar en wij denken met u mee om een zo goed mogelijk plan te maken en deze tot een zo goed mogelijk eindresultaat te brengen.

overheid: het onderhouden en renoveren van monumentale projecten als Slot Loevestein, Nederlands Openlucht Museum te Arnhem, waaronder Spaarstation Dingenliefde dat in 2005 de Europese prijs won voor het museum van het jaar 2005 dat werd uitgereikt in Brussel door de Belgische koningin Fabiola. Stadskasteel te Zaltbommel, Bunker Diogenes te Schaarsbergen en vele andere projecten.

semi-overheid: voor de gemeente De Bilt hebben wij in Westbroek een grote renovatie en uitbreiding aan het Dorpshuis in Westbroek gerealiseerd en in mei 2014 is de nieuwbouw van het Dorpshuis te Hollandsche Rading opgeleverd.


Vakmanschap, enthousiast en gemotiveerd personeel is onze sleutel tot een goed resultaat van het project en prettige samenwerking met tevreden opdrachtgevers.

 

Welkom op onze website

Directeur

W.J.J. van den Engel


Contactgegevens

Van den Engel Bouw Tiel BV

Laageinde 45

4016 CT Kapel-Avezaath (Buren)


Telefoon: 0344-662244

Mobiel: +31(0)651845428


E-mail:  info@engelbouwtiel.nl


BTW-id: NL800294245B01

KvK: 11023116